top of page

WIN / VOITA: FIREWORDS QUARTERLY ISSUE FIVE - CHANGE

Like poetry, fiction & illustration? We are raffling a sold out Firewords Quarterly Issue Five titled Change to celebrate all the wonderful changes in our lives. Magazine includes Maria's monoprint illustration to Stewart Carswell poem. To take part, simply like this post in Facebook. Can share the goodness too! Facebook is not part of this giveaway. CLOSES 2.7.2016.

Pidätkö runoudesta, tarinoista ja kuvituksesta? Arvomme Firewords Quarterly -lehden loppuunmyydyn viidennen numeron teemaltaan Change juhlistaaksemme kaikkia ihania muutoksia elämässä. Lehti sisältää Marian monotypiakuvituksen Steward Carswellin runoon. Osallistu tykkäämällä tästä julkaisusta Facebookissa. Saa jakaa hyvyyttä! Facebook ei ole osallinen arvontaan. ARVONTA SULKEUTUU 2.7.2016.

www.firewords.co.uk

www.mariajokela.net

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page